Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Nadales del Coro infantil a l’escola bressol municipal

Els alumnes i les famíles de l’Escola Bressol del poble han rebut aquest dimecres a la tarda la visita de les cantants del Coro Infantil. Dirigides per Sílvia Planagulmà, els han fet un petit concert que ha deixat els menuts bocabadats.

 

L’objectiu de la trobada era, d’una banda, celebrar el Nadal en família i posar punt i final al primer trimestre del curs. La directora del centre, Teresa París, ha explicat que a més a més volen apostar per col·laborar amb les entitats del poble i compartir activitats lúdiques i coneixements.

 

Cada any es fa una festa nadalenca com la d’aquest dimecres. L’any passat també van comptar amb la participació d’una altra de les entitats del poble; l’Escola Municipal de Música i Dansa. Ara, ha explicat, ja tenen en ment nous projectes en comú de cara el curs vinent:

 

Després de les nadales, la directora del Coro Infantil ha animat a tothom a participar de l’última peça: la cançó del Caga Tió. Pares, mares, avis i nens no han dubtat en cantar-la. Ho han fet així:

 

La vetllada ha acabat amb un bon berenar del que ningú s’ha pogut estar. Entre ensaimada i ensaimada, hem parlat amb alguns dels adults que creuen molt positiu que l’Escola Bressol els faci tan partíceps de l’aprenentatge dels seus fills.

 

Mentrestant, hi havia algun petitó que no podia deixar de cantar un dels “hits” del Nadal…

 

La directora i les mestres de l’Escola Bressol han obsequiat el Coro Infantil amb un ram de ponsèties i una capsa de bombons.

IMG_0682