Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Correllengua torna a Tiana amb un homenatge a Josep Carner

Des de l’any 1996 s’organitzen anualment centenars d’actes arreu dels països catalans relacionats amb el Correllengua. Un d’aquests actes tindrà lloc aquest divendres 11 de desembre a l’Antic Garden de Tiana.

El Correllengua, que treballa per a la difusió de l’ús de la llengua catalana i la promoció de la cultura popular, sempre gira al voltant d’un homenatge a algun escriptor, artista o activista compromesos amb la llengua i cultura catalanes. Enguany, la vint-i-quatrena edició del Correllengua està dedicada al poeta Josep Carner en el cinquantè aniversari de la seva mort.

L’acte de divendres està organitzat conjuntament pels Ajuntaments de Tiana i Montgat i Òmnium Cultural. L’Elvira Prado, d’Òmnium Tiana, serà la presentadora de l’acte i ens explica tots els detalls:

 

De fet, aquest any des d’Òmnium Tiana també s’ha volgut retre homenatge a Josep Carner a través de la seva iniciativa de la Polis Poètica. L’Elvira, però, explica les diferències entre ambdós actes:

 

L’homenatge a Carner estarà estretament relacionat amb Tiana. I és que tal com explica l’Elvira Prado, el poeta va escriure un parell de poemes sobre aquest municipi maresmenc:

 

El Correllengua de Tiana i Montgat començarà a les set de la tarda i es podrà seguir en streaming pel canal de Youtube de l’Ajuntament de Tiana.