Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El country i els balls de saló, els ‘hits’ de la Llar de Persones Grans

La Llar de Persones Grans de Tiana tanca el curs 2016-2017 amb molt bones sensacions. Segons el seu president, Josep Conesa, està travessant una molt bona etapa.

Les inscripcions han augmentat gràcies, en part, a dues activitats noves: ioga i sardanes. Conesa ens ho explica:

 

Tot i així, les activitats més demandades són antigues: els balls de saló i el country. El president de la junta ens explica els canvis que han hagut de fer per poder gestionar el seu èxit:

 

Una altra novetat és que probablement el bingo canviï de dia. Fins ara s’havia fet els dissabtes a la tarda, però degut a un conflicte que Conesa vol reservar intern, s’ha decidit suspendre’l temporalment per replantejar el seu format de cara al setembre:

 

Exterior de la Llar de Gent Gran.
Exterior de la Llar de Gent Gran.

En fer balanç del curs, Josep es refereix també a l’episodi de la “crisi de calor” en què es van espatllar els aires condicionats i van haver de passar més d’una setmana amb molta calor fins que hi van posar ventiladors. Lamenta que terceres persones hi intervinguessin sense consultar prèviament a la junta de la Llar. Conesa afirma que un dels seus objectius és que la política no entri a la Llar:

 

De cara al curs vinent, no es plantegen canvis. L’èxit avala el model actual, opina Conesa: