Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CP Tiana recupera el festival després de la pandèmia i coincidint amb el 45è aniversari del club

El Club Patinatge Tiana neix a la primavera del 1978 gràcies a la iniciativa de qui encara és avui presidenta, la Consol Rosés. L’any següent, el 21 de setembre de 1979, es fa el primer festival amb només 18 patinadors. A partir de llavors, els festivals es convertirien en el pal de paller del club:

 

La Consol explica que volia crear una Escola de Patinatge per omplir un buit: en aquells moments no hi havia cap secció esportiva per a nenes al poble:

 

44 anys després d’aquest primer festival, i coincidint amb el 45è aniversari del club, aquest dissabte 23 de setembre a les nou de la nit el Parc de l’antic camp de futbol acollirà el gran festival que solien fer cada dos anys, però que va quedar aturat per la pandèmia. Ho explica la Núria Roger:

 

La pandèmia també va fer baixar el nombre de patinadores, però ara el club ha tornat a revifar i ja sumen prop de 80:

 

El festival tindrà la mateixa estructura de sempre, una primera part d’exhibició i una segona d’història, anomenada “És l’hora del conte”:

 

La Consol recorda com el CP Tiana va començar a patinar a la pista de dalt, quan encara no existia el pavelló. L’any 2000 van baixar al Parc de l’antic camp de futbol i el 2007 van tornar a la zona poliesportiva coincidint amb la inauguració de l’anhelat pavelló:

 

Amb el Jordi Ruiz i la Núria Roger, el club va aconseguir portar la competició fins al màxim nivell. L’any 2018, el CP Tiana va participar a dos campionats d’Espanya:

 

També van ser els encarregats d’iniciar el Grup Xou, una secció que ambdues creuen que ha donat molta vida al club:

 

45 anys després, la Consol assegura que manté la mateixa il·lusió que el primer dia: