Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CV Tiana organitza la segona edició del Voleiday

El Club Vòlei Tiana torna a recuperar la iniciativa del Voleiday per dates nadalenques. El dilluns 23 de desembre el Pavelló Municipal acollirà la segona edició d’aquesta jornada esportiva i festiva. Jornada esportiva perquè es jugaran dos torneigs protagonitzats per equips escolars i federats. I jornada festiva perquè els partits s’amenitzaran amb concursos i premis per als participants i el públic. Ho explica en Ricard Llort:

 

La jornada matinal, que començarà a les deu del matí i acabarà sobre la una del migdia, estarà protagonitzada pel torneig triangular que jugaran els equips escolars alevins i infantils convidats i el CV Tiana. Aquests seran l’Escola Sant Feliu de Cabrera de Mar, l’Escola Assís de Premià, l’Institut Premià de Mar i el CV Sant Adrià de Besòs:

 

Pel que fa a la jornada de la tarda, començarà a les quatre i acabarà prop de les nou de la nit. En aquest cas, serà el torn dels equips federats de segona i tercera divisió. Els clubs participants seran, a més del CV Tiana, l’SD Espanyol, el CV Sant Cugat i el CV Sant Adrià de Besòs:

 

A més, aquesta segona edició compta amb una novetat destacable: enguany es faran dues xerrades, una al matí i una altra a la tarda. Per fer-ho, s’habilitarà la part de la cafeteria del Pavelló. La primera es farà a dos quarts de dotze i tractarà sobre la importància d’alimentar-se correctament:

 

La segona es farà a les vuit del vespre i consistirà en un màster class de vòlei sobre comunicació i presa de decisions en pista:

 

Tant les xerrades com la jornada del Voleiday en general estaran obertes a tot el municipi.

Altres activitats esportives al Nadal

El Voleiday no serà l’única oferta esportiva d’aquest Nadal. El CCE Tiana, amb la col·laboració de Total Football Company, tornen a apostar pel Campus de Nadal de futbol pels dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre.

Per altra banda, una altra activitat també relacionada amb el futbol serà el torneig solidari organitzat per la Asociación Deportiva de Fútbol Aficionado (ADEFA). Durant dos dies, el dissabte 28 i el diumenge 29 de desembre, es farà un torneig de futbol 7 i futbol base, tant femení com masculí, amb l’objectiu de recollir 1 quilo d’aliments per participant. La inscripció costa 50 euros.