Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Duo Dance Tiana-Montgat aconsegueix 9 podis al Campionat de Catalunya de Fitkid

L’escola de ball Duo Dance ha aconseguit 9 podis al Campionat de Catalunya de Fitkid de grups i equips, celebrat aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic de Vall d’Hebron. En total, han aconseguit 3 campionats, 5 subcampionats i 1 bronze.

L’Alba Garcia, directora de Duo Dance, explica que aquests resultats són classificatoris pel campionat d’Espanya. Dels 12 podis possibles, s’han emportat 9, una xifra que els motiva molt per la cita que se celebrarà el cap de setmana del 27 al 28 d’abril a Canals, València:

 

El Campionat de Catalunya va tenir lloc dissabte 6 i diumenge 7 d’abril. El dissabte al matí era el torn dels equips i grups de dance show i Duo Dance va aconseguir dos subcampionats: un de dance show grup baby i un altre de dance show equip adults:

 

Dissabte va acabar amb la tercera posició de l’equip Premium, format per mares i pares a partir dels 30 anys:

 

El diumenge es van celebrar les competicions de les modalitats de fantasia i danses urbanes. Al matí, Duo Dance es va emportar quatre podis en la primera modalitat: tres subcampionats amb fantasia grup kid, fantasia equip kid i fantasia equip adult i un campionat amb fantasia equip producció:

 

Pel que fa a danses urbanes, les categories de Hip Hop junior i adult també es van emportar dos primers podis:

 

El Fit Kid és una modalitat de ball, creada per l’Alícia López l’any 1994, que combina la dansa i l’acrobàcia. Igual que les categories del campionat, el Fit kid està compost per les especialitats de dance show, fantasia, jazzfunk i hip hop.

Resultats:

Dance Show Grup Baby (2n)

Dance Show Equip Adults (2n)

Premium (3r)

Fantasía Grup Kid (2n)

Fantasía Equip Kid (2n)

Fantasía Equip Adults (2n)

Fantasía Equip Producció (7-14 anys) (1r)

Hip Hop Equip Junior (1r)

Hip Hip Equip Adults (1r)