El FisioLau Bàsquet Tiana guanya el derby contra el Montgat a la pròrroga (76-84)

El FisioLau Bàsquet Tiana s’ha endut el derbi contra el Montgat B per 76 a 84. Els tianencs han fet un partit molt complert contra un dels rivals que més complicat els hi ha posat. Els ha calgut una pròrroga per poder-se desfer d’un rival que ha marcat el seu ritme i que han aconseguit baixar les revolucions dels de José Luís Martínez. Un partit que el resultat ha estat l’esperat i que l’entrenador explicava d’aquesta manera.

Els tianencs han aconseguit una treballada victòria basada en l’encert en el tir interior i en el joc en zona. Els tianencs han errat molt des de la línia de 6,75 i han errat molts tirs des d’aquesta distància. El joc ràpid tampoc ha estat un factor important que no han pogut desenvolupar, ho explica el mateix entrenador, José Luís Martínez

Els tianencs han aconseguit guanyar en el joc interior de la zona. Els taronges sempre han anat per darrera en el marcador i han arribat igualats al final dels 40 minuts. El partit ha acabat en taules. A la pròrroga els tianencs han fet un pas més i han aconseguit guanyar a través de la fortalesa del joc interior.

Ara arriba una setmana de descans aquesta jornada servirà per afluixar una mica el llistó i acabar de recuperar jugadors. Després partit complicat contra un dels rivals de la zona baixa de la taula.