El Futsal Tiana suma un punt contra el Vilafant després de remuntar 4 gols (5-5)

El Futsal Tiana ha sumat un punt que es queda en poc tenint en consideració l’entitat del rival. Els tianencs es veien les cares amb el Vilafant que és el penúltim classificat de la taula. Per tan el partit hauria d’haver anat millor. Els tianencs sempre han anat per darrera al marcador i han marxat al descans amb un marcador contrari de 5 a 1, en un partit que segons un dels entrenadors dels tianencs “haurien d’haver guanyat”, Víctor Blaya

Els tianencs han fet un molt mal partit a l’inici i han vist com han anat sempre per darrera. Els blancs no han pogut fer res contra un rival que, segons el mateix tècnic no ha estat gens complicat en cap moment.

Tot i això a la segona part les coses han canviat i han remuntat fins a empatar a 5 contra el Vilafant, un resultat que no els serveix per pujar posicions i al mateix temps tampoc els deixa en bona posició. Ara arriba el descans de Nadal, un descans que anirà molt bé per a l’equip, segons explica, Víctor Blaya

El Futsal Tiana espera que aquest descans serveixi per aclarir idees i al mateix temps per evitar problemes de futur i pensar en el que queda de temporada agafant-lo amb moltes forces.