El Futsal Tiana cau contra el Ripoll per la seva manca de concentració (1-5)

El Futsal Tiana ha caigut derrotat aquesta setmana contra el Ripoll al pavelló tianenc. Els de Víctor Blaya poc han pogut fer i han acabat caient per 1 a 5 contra un dels rivals de la part alta de la taula i que porta una molt bona dinàmica. L’equip va donar la cara en tot moment, però els del Ripollès van mostrar-se molt superiors. L’entrenador tianenc reconeix que és un dels rivals més forts de la categoria i que poc han pogut fer contra la seva arribada. Víctor Blaya

L’equip ha tornat a patir aquelles desconnexions que tants problemes han donat en altres moments. En 5 minuts els de Blaya han rebut 3 gols que han sentenciat el partit. A més a la represa quan millor futbol feien amb el 1 a3 a favor del Ripoll, aquests en una contra han marcat el quart que ha deixat el partit vist per sentència. De nou una desconnexió que l’entrenador qualifica de “desastrosa”.

Amb aquest resultat el Futsal Tiana queda a la novena posició de la taula classificatòria. Els tianencs comencen a tenir clar que mirar amunt és molt complicat. Tot i que l’entrenador encara no ho dóna per impossible. Victor Blaya

Ara espera que aquesta setmana l’equip acabi de millorar els aspectes tàctics i que aquests errors de concentració no es repeteixin i més contra un Llinars, cuer de la classificació