Moment del Partit del Futsal

El Futsal Tiana perd al final del partit contra el Balaguer (4-3)

El Futsal Tiana ha tornat a perdre amb el nou entrenador Víctor Blaya. Els tianencs han vist com els de Balaguer els hi posaven molt complicat i no han pogut fer res per aturar el seu bon joc en els primers minuts. Això ha fet que s’anés amb un 3 a 1 en contra. Quan semblava que els lleidatans tenien el partit controlat, han arribat els millors moments del Futsal Tiana. Els tianencs han retallat distàncies fins a empatar. Però en aquell moment ha acabat imposant la seva sort el Balaguer i en un final d’infart s’ha endut el partit. Un resultat que ja esperava Víctor Blaya

De nou el Futsal Tiana fa una molt bona segona part i fa totes les coses bé fins arribar al darrer instant. En aquell moment veuen com de nou el rival, en aquest cas el Balaguer, els supera i deixa el definitiu 4 a 3 al marcador. Tot i això l’entrenador es mostra content de l’actitud dels seus homes

Ara només els queda pensar en la propera jornada, en el que serà el debut de Víctor Blaya com a entrenador al Municipal.