El Futsal Tiana perd contra Corazonistas (8-2) i s’allunya dels objectius

Mal resultat el que ha tret el Futsal Tiana aquesta setmana. Els de Jordi Victor Zarraluki i Víctor Blaya han caigut de manera clara contra el Padre Damian Corazonistas per 8 a 2. Tot i començar molt bé la primera part del partit no han pogut aguantar a la segona part en que els tianencs han anat sempre per darrera en el marcador. I en un moment donat s’han vist superats i han estat escombrats pels locals. El partit ha estat complicat des de la convocatòria, ja que molts jugadors no han arribat per problemes físics, personals o per decisió tècnica, Jordi Víctor Zarraluki

Un dels jugadors més destacats del partit ha estat el porter Víctor. Aquest ha estat un dels homes que ha “donat la cara en tot moment” segons l’entrenador. A més Zarra explica que aquesta golejada “no ha estat més escandalosa gràcies a la seva actuació”

Davant tenien el Padre Daminan Corazonistas, un equip que fa molt temps que juguen junts i que segons el mateix tècnic del Futsal serà un dels que cal tenir en consideració de cara a aquesta temporada

Després d’aquesta derrota el Futsal Tiana segueix a la zona mitja baixa de la taula, lluny dels seus objectius, tot i això el mateix entrenador reconeix que encara queda molta lliga. El proper rival serà el Sansur.