El Futsal Tiana no pot superar el Sant Feliu

El Futsal Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana. El rival ha estat el Sant Feliu i els homes que entrenen Víctor Blaya i Jordi Víctor Zarraluki han caigut per un clar 7 a 2. La bona noticia ha estat l’actitud dels jugadors, que s’ha girat com un mitjó respecte a la jornada passada contra el Pare Macael. Un partit igualat fins a falta de pocs minuts per acabar. Quan més pressió ha fet el conjunt tianenc, més han aconseguit els del Llobregat. El partit ha estat igualat en molts moments i el 3 a 2 ha estat força estona en el marcador electrònic. Un moment que han arribat dos gols que han estat una gerra d’aigua freda per l’equip, com explicava l’entrenador. Jordi Víctor Zarraluki

L’entrenador creu que de nou han tingut mala sort de cara a porta. Els tianencs han tornat a fer molta feina per tornar a marcar, però no ho han aconseguit. El mateix entrenador creu que cada setmana “fan internacional a qualsevol porter”

Els tianencs no han pogut fer res per aturar a l’equip rival, encara que a nivell d’actitud han aconseguit millorar respecte al partit de la setmana passada. Un factor que valora molt positivament el tècnic Jordi Víctor Zarraluki

Amb aquest resultat el Futsal Tiana es queda a la zona mitja, tot i això encara pot mirar amunt perquè la lliga és molt llarga. La setmana que ve descansen, la propera jugaran contra el Sitges, cuer de la categoria.