Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Futsal Tiana no pot encadenar una nova victòria i perd contra l’Alella (7-3)

El Futsal Tiana ha caigut derrotat contra l’Alella per 7 a 3. Derrota que ve després d’un partit en que hi ha hagut més ombres que no pas llum per part dels tianencs. El partit es presentava complicat abans de començar i el transcurs ha acabat donant la raó. Els visitants no han pogut fer res contra un rival que venia conjuntat i preparat per a l’enfrontament.

Els blanc-i-grocs han vist com el partit no sortia com esperaven els membres de l’equip. Ens ho explica el mateix entrenador Víctor Blaya.

 

Els tianencs no han pogut fer res contra els d’Alella que sempre han anat per davant en el marcador. A part Blaya ha relatat que han tornat problemes del passat, com el fet de les desconnexions que ha patit l’equip en molts moments.

 

El Futsal Tiana no ha pogut fer res i han vist com els locals els guanyaven la partida en tot moment. Tot i aquest resultat final l’entrenador ha pogut treure coses positives i mirar detalls de l’equip a millorar. Victor Blaya

 

Ara ve un descans que anirà molt bé als interessos de l’equip i a l’entrenador per acabar de preparar amb garanties la recta final de l’any, ja que al Futsal Tiana només li queda un partit per acabar aquest 2014.