Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Futsal Tiana s’estrena amb derrota contra el Sansur (2-6)

Duel de gols en el partit corresponent a la primera jornada de la Lliga Nacional Catalana entre el Tiana i el Sansur. El Tiana ha començat amb ganes de demostrar la bona pretemporada i treure els colors al Sansur, que tants problemes havia donat en els anys anteriors.

Davant la pressió dels tianencs, el Sansur ha aguantat molt bé el marcador amb el porter com a gran protagonista. El que demostra que tornen a tenir un problema que ja es va donar la passada temporada, moltes arribades i pocs gols, com deia l’entrenador en funcions Antonio Bravo

 

Els tianencs ho seguien intentant, però els del Sansur s’han tornat a posar per davant i amb el 0 a 2 i semblava que encarrilaven el partit. Però en aquell moment els de Bravo han fet un pas endavant i han retallat distàncies, encara que poc els ha durat l’avantatge ja que el Sansur es posava amb 1-3.

La segona part ha continuat amb la mateixa dinàmica que la primera i el Tiana, disposat a ficar-se de nou al partit, ha escurçat distàncies. Semblava que podien treure encara alguna cosa de profit, però la defensa dels barcelonins ha estat clau per no rebre l’empat. El Sansur ha assegurat darrera i el Tiana ha sortit a la desesperada cosa que ha fet que els gols arribessin a porteria buida, com explicava el mateix entrenador en funcions

 

Tot i això l’entrenador en funcions es mostra tranquil. Creu que en el futur tornaran a fer uns bons partits i que els gols acabaran arribant. Ara Antonio Bravo té feina també buscant entrenador per l’equip, ja que encara no l’han trobat.