Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Només un trosset d’un 5è premi del “Gordo” cau al Maresme

Només un número del 5è premi del “Gordo” (la Rifa de Nadal), el 19.152, ha caigut al Maresme: el van comprar a Mataró per finestreta i ha guanyat 6.000 euros. Cap dels altres grans premis de la Rifa de Nadal ha arribat, enguany, ni al Maresme ni a les poblacions del Barcelonès Nord properes a Tiana: Badalona, Santa Coloma o Sant Adrià.

A les poblacions de Sort (Pallars Sobirà), Barcelona, Sant Salvador de Guardiola (Berguedà), Mataró, Figueres i Mollerussa ha caigut també part d’aquest cinquè premi, el 19.152, que ha resultat premiat amb un dels vuit cinquens premis de la Rifa Extraordinària de Nadal, dotat amb 60.000 euros per sèrie.

El segon premi tot sencer a Catalunya

Sí que, en canvi, el segon premi (el 04536) ha repartit milions en altres comarques de Catalunya. Concretament, s’ha venut una sèrie a Barcelona, a l’administració del carrer Balmes, 278, i una altra a la del carrer Barcelona, 57 de Salou.

Es tracta d’un número molt repartit, ja que ha estat venut a una multitud de localitats espanyoles, a més de les esmentades poblacions catalanes.

El segon premi també ha premiat dècims a 18 municipis de Catalunya, a més de la capital: 5 dècims a Calafell –a l’administració del carrer Mar, 48- , tres a Barcelona, dos més a Vic -a les administracions del carrer Virrei Avilés, 23, i Rambla del Passeig, 33- dos dècims a Vilobí d’Onyar i un dècim a Abrera, Castelldefels, Esplugues, Hospitalet de Llobregat, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Castell Platja d’Aro, Olot, Portbou, Lleida, Deltebre, Falset i Vinyols i els Arcs.