Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El govern municipal rebutja els fets d’aquest dimecres contra el Govern

El govern municipal de Tiana (oficialment, format encara pel PSC i ERC) rebutja frontalment les actuacions d’aquest dimecres per part de la Guàrdia Civil, a diferents departaments de la Generalitat de Catalunya que han inclòs escorcolls i detencions. Així ho ha fet saber a través d’un comunicat fet públic després d’una reunió, anit, en què només hi van ser presents membres del grup municipal socialista.

La nota afegeix: “des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Tiana considerem que la situació que es viu a Catalunya és producte de la voluntat del govern que presideix Mariano Rajoy de resoldre un problema polític amb mitjans exclusivament policials i judicials. I aquesta voluntat, no només no ajuda a resoldre el conflicte sinó que el que fa és afegir més llenya al foc.”

“L’equip de govern de l’Ajuntament de Tiana”, diu el comunicat, “vol reiterar una vegada més el seu compromís amb la democràcia i la determinació de defensar ara i sempre les institucions de Catalunya, les seves llibertats i els seus drets”. I afegeix: “En aquest sentit, fem una crida a la responsabilitat i emplacem el Govern espanyol que cessi en la utilització arbitrària de les institucions judicials i d’ordre públic, al mateix temps que demanem que s’enceti un diàleg urgent i responsable que ajudi a resoldre aquest conflicte.”