Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Nadal és rosa

Rosa és el color d’aquest Nadal a Tiana, una tonalitat que s’ha descobert durant la tarda de Santa Llúcia amb una plaça de la vila plena de gent.  El to dels llums ha sorprès tots els veïns que esperaven veure l’encesa mentre cridaven: “que es faci la llum”. “L’any passat era més neutre, aquesta variació és més acolorida, és original”, diu un dels espectadors, Ramón Bosque. Una altra tianenca, Emilia Crespo, afirmava: “és molt maco”.

L’alcaldessa de Tiana, Ester Pujol, ha explicat que la Comissió de Via Pública de l’Ajuntament ha estat l’encarregada de triar el rosa: “és el color de moda a Nova York i a les grans capitals”.

L'arbre de Nadal després de l'Encesa
L’arbre de Nadal després de l’Encesa

L’Encesa de l’arbre, que ja s’ha consolidat a l’agenda dels tianencs, dóna el tret de sortida a tot un seguit d’actes que pretenen apropar tothom al poble durant les festes. “Amb aquestes activitats volem dir queda’t a Tiana, no hi ha cap necessitat de marxar a Barcelona”, ha afegit l’alcaldessa. A partir d’aquest divendres, al municipi, hi haurà t0t tipus d’ofertes nadalenques. Les principals novetats dins aquesta programació seran la Mostra artística, que s’inaugura aquest dissabte, o el concert de música de cobla. Enguany, també hi haurà fira de Nadal al carrer i pessebre vivent, entre d’altres activitats. “El resultat espero que sigui bo pels comerços i per a tothom”, ha afegit Pujol.

Alguns dels participants que han cantat nadales en l'acte de l'Encesa
Alguns dels participants que han cantat nadales en l’acte de l’Encesa

Ester Pujol ha volgut recordar que aquesta activitat la va iniciar l’Ajuntament l’any 2011, un moment complicat, segons l’alcaldessa, tant per la situació econòmica del consistori com pels problemes de les famílies en plena crisi econòmica: “amb aquest arbre volem acomiadar l’any amb alegria i donant esperança”. L’arbre i els llums estan finançats, des de fa tres anys, per l’empresa ‘Fomento de Construcciones y Contratas’.

 

La Coral de Tiana abans d'encendre els llums
La Coral de Tiana abans d’encendre els llums