Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El nou local del Cau s’inaugura aquest dissabte

Després de mig any d’obres, iniciades el passat juny, el nou local del Cau ja és una realitat. Aquest dissabte 16 de febrer, a les quatre de la tarda, es farà la inauguració oficial per part de l’Ajuntament i es mostrarà per primer cop al públic.

El nou local és un dels tres mòduls que s’han construït al terreny proper a Cals Frares. Els altres dos han quedat bastits però no acabats, a l’espera que l’ocupin altres entitats del poble. Ara per ara, l’únic que està en funcionament és el que pertany a l’Agrupació Escolta i Guia Roger de Flor.

La regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, s’ha encarregat de la part tècnica del projecte. Núria Blasco, com a regidora de Joventut, també ha seguit el procés de ben a prop. Ambdues s’han reunit diverses vegades amb gent del Cau per posar el projecte en comú fins a aconseguir arribar al resultat actual:

 

Blasco explica que ha sigut un treball conjunt que ha portat molt de temps:

 

La regidora està contenta perquè, després de 50 anys de vida, l’AEiG Roger de Flor tindrà local propi:

 

Des del Cau han viscut tot el procés amb aquesta il·lusió de poder aconseguir el local que necessitaven. Un dels seus caps, l’Adrià Alcaine, diu que els hi ha agradat poder ésser partícips de tot el procés d’elaboració del projecte:

 

Ells ja han tingut el primer contacte amb l’edifici acabat. L’Adrià explica com ha sigut:

 

Alcaine explica què suposa pel Cau haver aconseguit un local propi, en una localització molt adient:

 

Aquest dissabte faran la inauguració institucional, amb la presència de l’Ajuntament, però un més després, pel 16 de març, tenen pensat fer un dinar de celebració obert a tothom:

 

Ara, els noies i noies del Cau hauran d’adaptar-se al canvi:

 

El nou local de Cau consta d’un edifici modular, rectangular, d’uns 145 metres quadrats distribuïts en una sola planta. L’interior està dividit en 4 espais més petits i, aïllat, un cinquè, on hi ha el lavabo. A la part exterior té unes bigues de fusta que formen una gran porxada.