Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El passatge Moragas torna a ser l’epicentre cultural tianenc

El passatge Moragas tornarà a ser un petit centre de cultura aquest dissabte; des de les 11h del matí i fins a la 1 del migdia, quatre escriptors tianencs hi presentaran les seves darreres obres, algunes de les quals han estat súpervendes.

Els quatre lletraferits, Pau Riba, Anna Punset, Griselda Lozano i Jordi Sánchez donaran a conèixer els seus recents llibres en una tertúlia que es farà al mateix passatge, organitzada per la botiga i llibreria Casper amb el suport de l’ACIST.

El llibre més recent -cobcretament el 8è- de la sèrie “Vambes vermelles”, d’Anna Punset, serà una de les estrelles aquest dissabte. Ens en parla l’escriptora:

 

Un altre dels escriptors que podreu sentir parlar en directe dissabte és Pau Riba. El seu llibre més recent, “La revolució que ara toca”, acaba de veure la llum aquest mes de març. És, com ell mateix, una obra eclèctica amb la lucidesa reflexiva que acostuma a acompanyar Riba:

 

Griselda Lozano hi presentarà la seva novel.la súper vendes “Òc” i Jordi Sánchez “El conte de les tradicions”, que acaba de publicar amb Cristina Costa.

IMG_0635Però el programa de dissabte no acabarà aquí: a les 12h arribarà la música, de la mà dels alumnes de l’escola Mozart Tiana, que hi faran les seves actuacions de final de curs.