Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Patge Reial recull les il•lusions dels més petits

Menys d’una setmana és el que queda per la Cavalcada dels Reis Mags i els més menuts de Tiana ja han escrit els seus desitjos per a ses majestats. Han estat molts els nens que s’han volgut acostar fins a la Sala Albéniz del Casal de Tiana a entregar la seva carta al Patge Reial. Malgrat la fredor d’aquest dimarts a la tarda, petits, germans, pares, mares i avis han omplert de gom a gom la Sala Albéniz, una cita ineludible amb el Patge Reial a pocs dies de la nit més màgica de l’any per als infants.

El patge ha escoltat a tots els petits que s’han apropat, ha rebut les seves cartes i els hi ha donat un bon grapat de caramels perquè és portin d’allò més bé. El Patge Reial serà qui faci arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar els desitjos i regals dels petits que han demanat això:

 

Aquesta trobada amb el Patge Reial és un pas previ a que els més petits i els no tant petits rebin a ses Majestats els Reis d’Orient el proper dia 5 de gener a la cavalcada de Reis que recorrerà la major part del poble.