Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El ple aprova per unanimitat la moció per demanar el manteniment del servei de distribució de Correus a Tiana

Els treballadors i treballadores de Correus de Tiana es van mobilitzar la setmana passada per denunciar els canvis que l’empresa havia anunciat pel dilluns 2 de novembre: el trasllat del servei de distribució de Tiana a Montgat.

Els sindicats van argumentar que això suposaria una pèrdua del servei de qualitat i proximitat, ja que els carters i carteres que habitualment repartien des de Tiana ara hauran de venir cada dia des de Montgat.

Aquesta situació ha fet que es pugés una moció al ple de novembre per donar suport a aquesta mobilització i on es demanava a l’empresa el manteniment de la Unitat de Repartiment de Tiana i la garantia dels compromisos de finançament que permetin el correcte acompliment de la prestació dels serveis postals al municipi.

A més, a la moció es manifesta que aquesta decisió s’ha pres sense que s’hagi consultat prèviament a l’Ajuntament de Tiana i sense exposar els motius pels quals s’ha adoptat. Així ho va explicar l’alcaldessa de Tiana, Marta Martorell:

 

El portaveu de Junts per Catalunya Tiana, Mateu Hernández, també va voler deixar palesa la manca d’informació:

 

El portaveu del PSC, Albert Sales, també va dir que no tenien coneixement del pla estratègic de l’empresa que ha comportat aquesta decisió:

 

Jaume Darbra, portaveu d’ERC, va dir que temien que després dels treballadors es traslladi l’oficina:

 

El portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, va dir que aquest era un escenari negatiu tant pels tianencs i tianenques com pels treballadors i treballadores i que s’havia de fer pinya per fer valdre els drets del municipi:

 

La moció es va aprovar per unanimitat.