Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PP demana que els vehicles d’emergència arribin fàcilment als pisos de la Riera d’en Font

El grup municipal del PP ha demanat al ple que els vehicles d’emergència, especialment camions de Bombers i ambulències, puguin arribar fàcilment als pisos de la Riera d’en Font. És un dels tres precs que ha presentat aquest grup al ple d’aquest dimarts.

I és que el passat 30 d’abril als pisos que hi ha a la Riera d’en Font, en concret a un dels vehicles que hi havia al garatge, es va produir un petit incendi. Tot i que l’incident es va solucionar sense conseqüències greus, els Bombers van tenir problemes per accedir a aquesta zona del poble a causa de l’estretor del carrer del Carme.

La regidora d’Urbanisme, Núria Garcia, ha explicat què li van comentar els mateixos Bombers en un informe posterior:

 

Els Bombers van arribar aquell dia als pisos de Riera d’en Font pels carrers Cals Frares i Can Jordana però ho van haver de fer en direcció contrària, ha explicat l’alcaldessa.

Església, mobilitat reduïda i zona infantil

El segon prec del PP sol·licitava a l’Ajuntament de Tiana una reserva d’espai a persones amb mobilitat reduïda als voltants de l’església, per tal que persones amb edat avançada i amb problemes de mobilitat puguin aparcar a prop de la parròquia. Diego Parra:

 

L’Ajuntament ha dit que estudiarà aquesta sol.licitud.

El tercer prec formulat per Diego Parra demanava a l’equip de govern construir a la zona de la Creu del Terme una zona de jocs infantils, pel continu creixement de famílies d’aquesta part del poble. Per això, el PP ha proposat dos espais de la Creu de Terme que podrien encabir aquesta zona de jocs: el Parc del Doctor Vicente Lino-Ferrándiz i el del monument a Rafael Casanova.

Núria Garcia ha dit que es miraran la possibilitat de fer-ho al primer parc:

 

Segons Diego Parra, la única zona de jocs infantils que hi ha prop de la Creu deTerme és la del Parc de l’Antic Camp de Futbol, i “tampoc és gaire a prop” ha dit.