Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El pregó infantil ho té clar: “hem de gaudir d’aquesta Festa Major”

La gent, els amics, la unió, la diversió, la il.lusió o el riure… tot ha tingut cabuda al pregó infantil de Festa Major que ha fet aquest divendres a la tarda el Consell d’Infants de la vila. La pluja ha obligat a traslladar-lo del seu hàbitat natural, la Plaça de la Vila, a la sala Albéniz però això no ha impedit que, de nou, arribés carregat d’emoció i sensibilitat. Alguns dels infants han passat una mica de nervis… però asseguren que no gaire. Així ho explicaven just en acabar:

 

Acabat l’acte, hi havia molta satisfacció. I és que, asseguren, han aconseguit el que volien transmetre:

 

Són 16 nens i nenes de les escoles Tiziana i Lola Anglada. Han fet diverses trobades per decidir sobre què parlarien en aquest moment tan especial de la Festa Major:

 

L’alcaldessa de Tiana, Ester Pujol, ha donat aquest consell als vilatans i vilatanes, immersos en un context d’intensos debats polítics aquests dies al poble:

 

Una diada de Sant Cebrià pendent del temps

El pregó de Festa Major, que fan també aquest divendres els Amics del tramvia de Tiana, a les 22h, des de la Sala Albéniz, marcarà l’inici de la part central d’activitats. Aquest divendres mateix, i també sota el sostre del teatre tianenc, els Boogalizer donaran el tret de sortida d’un cap de setmana atapeït de Festa Major. Més tard, a mitjanit, serà el moment dels DJs al Xiringuito del Doctor Mascaró.

L’endemà, dissabte, dia de Sant Cebrià, arriba amb poques probabilitats de pluja malgrat que no està del tot descartada. A les 8.30h el matí comença amb tot un clàssic: l’Enrucada, des del Parc de l’Antic Camp de Futbol.

Dissabte, primer dels dos dies centrals de Festa Major, serà clarament per la canalla: a les 11h es farà la Festa de l’Aigua a la piscina municipal, a la vegada que, des de les 11h i fins les 12.30h la Plaça de la Vila acollirà un concert i la festa de l’escuma, tot per infants.

Per la tarda hi haurà més activitats per gaudir en família, aquest cop als jardins de Can Baratau: de les 16h i fins les 17h es fan tallers i circ interactiu. Més tard, a les 19.30h, la tradicional peça de circ de Festa Major, a la plaça Salvador Espriu, abans d’un dels grans moments de la festa: el correfoc, que començarà a les 22h a la Plaça de la Vila. La nit acabarà amb músiques diverses: la dels DJs del Xiringuito del Doctor Mascaró a les 22h, el ball de Festa Major, a l’Antic Camp de Futbol a les 23h, i el concert dels DJs Txarly Mob i Irina Flake, al Camí Dalt d’Alella a partir de la 1 de la matinada.