Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El present de Tiana

Plena a vessar, la sala de plens ha rebut la visita dels joves consellers i conselleres que fan possible el  Consell d’Infants i Adolescents de Tiana. L’objectiu era passar revista de la feina feta fins ara però, sobretot, preparar-se i conèixer les noves responsabilitats que tindran. l’Àlex i en Juli Cabrera són dos experts ja en la matèria. Aquest any passen del consell d’Infants al d’Adolescents.

 

Tal com diuen l’Àlex i en Juli, els consellers tenen la seva responsabilitat. I és que l’alcaldessa, Ester Pujol, ja els ha posat nous deures.

 

Pujol assegura que ells són el present i que és gran satisfacció veure com els nens i nenes passen del Consell d’Infants al d’Adolescents i es consoliden. El regidor d’Educació, Ricard Fabra, i la cap d’àrea del mateix apartat, Marta Guàrdia, també valoren molt positivament la tarda.

 

El Consell té els seus inicis en l’anterior mandat polític. El regidor d’Educació en aquell moment era Jordi Gost, qui ha estat a la sala de plens. Valora positivament com s’ha desenvolupat el projecte.

 

L’acte s’ha tancat amb una copa de cava o suc i amb la voluntat i el compromís de seguir treballant.