La bodega del Mascaró ha acollit aquest dijous 6 d’octubre un tast de vins de la DO Alella maridats amb productes de proximitat i de km 0.
L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Tiana, és una de les moltes ofertes que es poden trobar durant tot el mes d’octubre en el Vi+, la iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella dedicada a la DO més petita del país. En Tom valora molt positivament l’experiència d’aquest primer tast que acull la bodega:
Al capdavant del tast es trobava el tianenc Johnny Alemán, sommelier professional, que va ser l’encarregat de guiar l’experiència visual, olfactiva i gustativa dels assistents. En Toni Margalef i ell van treballar conjuntament per oferir un tast on la beguda i el menjar maridessin a la perfecció:
Vi blanc So de Masia Can Roda del Celler Can Roda i tapa de chutney de raïm de pansa blanca elaborat per Melmelària amb formatge de cabra.
Vi blanc Foranell del Celler Quim Batlle i tapa de carpaccio de bacallà amb tomàquet.
Vi negre Quatre termes del Celler Serralada de Marina i tapa de tartar de vedella.
Vi negre Ivori del Celler Alella Vinícola i tapa de sobrassada.
Cava Roura i, de postre, una Tiana.
L’activitat d’aquest dijous s’ha realitzat en un espai que, a partir d’ara, estarà destinat a acollir més tast, presentacions i pedagogia al voltant del món del vi:
De fet, tal com explica en Tom, la següent activitat tindrà lloc d’aquí només dues setmanes, el dijous 20 d’octubre: