Km. 0 | Menjar i beure

El primer tast de vins de la bodega del Mascaró

Al capdavant del tast es trobava el tianenc Johnny Alemán, sommelier professional, que va ser l’encarregat de guiar l’experiència visual, olfactiva i gustativa dels assistents. / martalopez

L’activitat, celebrada aquest dijous 6 d'octubre, és una de les moltes ofertes que es poden trobar durant tot el mes d’octubre en el Vi+, la iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella dedicada a la DO més petita del país.

Marta  López | 07/10/2022 a les 13:33 0
 

La bodega del Mascaró ha acollit aquest dijous 6 d’octubre un tast de vins de la DO Alella maridats amb productes de proximitat i de km 0.

L’activitat, organitzada per l’Ajuntament de Tiana, és una de les moltes ofertes que es poden trobar durant tot el mes d’octubre en el Vi+, la iniciativa del Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella dedicada a la DO més petita del país. En Tom valora molt positivament l’experiència d’aquest primer tast que acull la bodega:

 

Al capdavant del tast es trobava el tianenc Johnny Alemán, sommelier professional, que va ser l’encarregat de guiar l’experiència visual, olfactiva i gustativa dels assistents. En Toni Margalef i ell van treballar conjuntament per oferir un tast on la beguda i el menjar maridessin a la perfecció:

 

Vi blanc So de Masia Can Roda del Celler Can Roda i tapa de chutney de raïm de pansa blanca elaborat per Melmelària amb formatge de cabra.

Vi blanc Foranell del Celler Quim Batlle i tapa de carpaccio de bacallà amb tomàquet.

Vi negre Quatre termes del Celler Serralada de Marina i tapa de tartar de vedella.

Vi negre Ivori del Celler Alella Vinícola i tapa de sobrassada.

Cava Roura i, de postre, una Tiana.

L’activitat d’aquest dijous s’ha realitzat en un espai que, a partir d’ara, estarà destinat a acollir més tast, presentacions i pedagogia al voltant del món del vi:

 

De fet, tal com explica en Tom, la següent activitat tindrà lloc d’aquí només dues setmanes, el dijous 20 d’octubre:

 

Marta López
Marta  López