Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El PSC farà primàries

El PSC de Tiana escollirà el seu candidat per a les properes eleccions municipals mitjançant primàries. Qualsevol afiliat al partit podrà proposar-s’hi, a través de la comissió executiva de l’agrupació. El secretari de comunicació, Albert Sales, explica que ho fan així “per seriositat” i per “donar veu a tots els socialistes del poble”. Ha recordat que la participació és el que defensaran, també, al seu programa electoral.

 

Així doncs no caldrà que els aspirants a ser candidat del PSC estiguin avalats pel 20% dels militants del partit. “D’aquesta manera garantim un procés més senzill i més obert”, han explicat.

 

“Volem que Esther Pujol es presenti”

Esther Pujol votant a les primàries del PSC. Juliol del 2014
Esther Pujol votant a les primàries del PSC. Juliol del 2014

Aquest dimarts ha començat el procés de presentació de candidatures. De moment asseguren que “encara no hi ha noms”. No està clar, tampoc, si l’alcaldessa Esther Pujol es tornarà a presentar com a número 1 dels socialistes. Albert Sales afirma que desitgen que l’actual primera secretària també formi part de les primàries.

 

El candidat l’hauran d’escollir entre els militants i els simpatitzants del partit, que sumen un centenar de persones. L’Assemblea, que servirà per fer-ho, tindrà lloc el proper 2 de març.