Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Show Juvenil del Club Patinatge Tiana es classifica pel Campionat de Catalunya.

Nou èxit pel Club Patinatge Tiana. L’entitat s’ha classificat aquest passat cap de setmana per poder disputar el campionat de Catalunya que se celebrarà a Girona el febrer. Peter Gabriel o Coldplay amb al seva música han fet volar les patinadors per la pista de Vilanova i la Geltrú. Una coreografia nova, que presentaven aquest dia i que, a més, comptava amb al col·laboració de l’Skate que ha estat ajudant-les amb les acrobàcies.

“Llàgrimes al cel”, que així es diu el show que han interpretat, les ha alçat fins al campionat de Catalunya i per això estan molt contentes. Ho explica la presidenta de l’entitat, Consol Rosés:

 

Valoració molt positiva, per tant, tot i els problemes que van tenir els jutges per decidir. Ara ja pensen en el campionat de Catalunya que serà el proper cap de setmana del 4 i 5 de febrer. Allà esperen poder seguir demostrant la seva competitivitat i les seves ganes de fer-ho bé. Tot i ser la primera vegada que es presentaven dins d’aquesta modalitat, la presidenta de l’entitat té clar que s’hi ha anat amb esperit guanyador:

 

Les patinadores sabien que per competir calia anar a per totes però, alhora, anar pas a pas. Ara ja no tenen por i pensen en un futur, tot recordant les dures sessions que els han servit molt. Consol Rosés:

 

Ara tothom està ja enfocat a Girona, el proper gran objectiu. El campionat de Catalunya és a l’horitzó i només volen seguir endavant.