Tast Tiana
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast Tiana 2025 arriba aquest 13, 14 i 15 de juny amb l’eliminació dels tiquets com a principal novetat

La setzena edició del Tast Tiana, la mostra gastronòmica i del vi de Tiana, arrenca aquest divendres 13 de juny a dos quarts de vuit del vespre a Can Riera amb l’habitual pregó, que enguany protagonitzarà la periodista i escriptora Empar Moliner.

El Tast Tiana 2025 presenta com a principal novetat l’eliminació dels tiquets. Això vol dir que, en comptes de comprar-los de manera prèvia, es podrà anar directament a la parada dels restaurants i els cellers i demanar tants plats com es vulguin del mateix tast o de diferents. Segons expliquen des del consistori, això permetrà “menys cues, més agilitat i també poder degustar només un plat o tants plats com es vulgui, pagant el preu de cada tast o cada copa de vi.”

Amb la Plaça de la Vila com a eix central, on estaran instal·lats els estands dels restauradors i cellers participants, els espais de degustació es tornaran a repartir entre el carrer Marquès de Monistrol, la plaça del Coro, el jardí Lola Anglada, els Jardins de can Baratau, Lola Anglada i l’interior de can Riera.

La mostra comptarà amb la participació de 12 restauradors, 1 pastisseria i 8 cellers i inclou un tast de vins el dissabte a la tarda i concerts cada dia a les nou de la nit.