Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast Tiana homenatjarà a la Pilar Solà amb un premi homònim a la millor tapa

La Festa Major petita de Sant Antoni i el Tast Tiana tornaran a conviure el cap de setmana del 14, 15 i 16 de juny. Una simbiosi de més d’una dècada que, enguany, també s’ha reflectit en el cartell elaborat pel dissenyador tianenc Martí Membrado. Ho explica la regidora de Cultura, Cristina Comas:

 

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, destaca com les dues festivitats “van de bracet” i això reflecteix “com som com a poble, la cultura en el seu sentit més ampli, que també inclou la gastronomia i la vinya”.

 

Comas detalla que la Festa Major petita continuarà amb el model dels últims dos anys, apostant per la música en viu, la tradició popular i el teatre al carrer:

 

Com a novetat, pel dia de Sant Antoni, el dijous 13 de juny, s’ha preparat un matí d’activitats infantils al poliesportiu coincidint amb l’obertura de la temporada d’estiu a la piscina:

 

Pel que fa al Tast, la regidora de Comerç, Jèssica Herrando, destaca que enguany recuperaran el premi a la millor tapa que es feia als inicis per homenatjar a la Pilar Solà, una de les promotores d’aquest esdeveniment. El premi durà el seu nom i comptarà amb un premi del jurat i un popular:

 

Els actes de la Festa Major petita tindran una prèvia esportiva el cap de setmana del 8 i 9 de juny amb el recuperat torneig de Petanca i l’Aquatrail solidari de Fes Tri Tiana.