Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast Tiana s’estrena amb èxit

Segona part del programa especial:

 

Aquest divendres ha començat la sisena edició del Tast Tiana. Centenars de persones s’han apropat a la Plaça de la Vila per escoltar el pregó d’inauguració de la patrona d’aquest any: Carme Ruscalleda. Però aquest no ha estat l’únic motiu que ha animat als veïns a apropar-se, sinó també l’oportunitat de gaudir d’un bon àpat als restaurants i d’una immensa varietat de vins i caves DO Alella.

El regidor de promoció econòmica, Jordi Gost, ha destacat que aquest festival culinari continua creixent. Per la seva banda, l’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha afirmat que la combinació del Tast Tiana i Festa Major Petita fa que ambdues celebracions tinguin més força que mai i que per això no s’ha de treure importància a cap d’elles.

Pel que fa a les paradetes, el celler Caves Parxet ha assegurat que mai trauran la bodega que tenen a Tiana. Tot i que hagin desplaçat la major part de la seva producció a Vinyonet del Penedès, ells volen continuar fabricant el vi Titiana al poble on van nèixer.

Els veïns, de moment, han valorat molt positivament la primera jornada d’aquesta celebració i molts han decidit fer un tast de totes les ofertes enlloc de centrar-se en un restaurant o celler en concret.

Ràdio Tiana ha servit d’altaveu a tots els participants i assistents que s’han desplaçat aquest divendres al Tast Tiana. El dissabte i el diumenge La Local també emetrà un programa en directe entre les 19:00h i les 21:00h per seguir totes les novetats de l’esdeveniment. Tots els programes es repetiran la mateixa nit entre les 23:00h i la 1:00h; al matí del dia següent entre les 9:00h i les 11:00h i el migdia entre les 13:00h i les 15:00h.