Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tiana Negra no acaba d’arrelar entre els tianencs

El Tiana Negra celebra enguany el seu cinquè aniversari. Tot i així, sembla que encara no s’ha convertit en un gran esdeveniment per la gent del poble. Així com el Tast Tiana està en boca de tothom durant el mes de juny, sembla que hi ha una part del poble que encara no coneix el Tiana Negra. Especialment, entre els més joves.

 

D’altra banda, també hi ha qui sí coneix el festival, però no té molt clar quina és la seva temàtica o quines activitats es porten a terme.

 

És cert que les activitats culturals, en general, són més difícils de consolidar que altres esdeveniments gastronòmics o d’oci. Però també s’ha de destacar que una part dels tianencs sí que coneixen el festival i, fins i tot, han participat.

 

I també hi ha qui encara no ha pogut anar, però té intenció de participar molt aviat.

 

El més difícil pels veïns, malgrat tot, és encertar quantes edicions porta el festival. Tot i que enguany celebra el seu cinquè aniversari, sembla que són poques les persones que porten el compte.

 

En el que sí que coincideixen tots els tianencs és en què aquests tipus d’iniciatives són molt importants pel poble. Tant a nivell intern, com per donar a conèixer el municipi a l’exterior.

 

El Tiana Negra té, per tant, una assignatura pendent de cara a properes edicions. Tot i guanyar importància any rere any i incrementar els seus assistents en cada edició, encara ha d’arribar a aquella part del poble que té menys interès en les activitats culturals o literàries.