Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El tianenc José Guerrero guanya l’Enrucada 2014

Aquest any ha estat un tianenc. José Guerrero ha guanyat l’Enrucada d’aquest 2014 amb 1 hora, 2 minuts i 35 segons, una marca que ha impressionat els organitzadors de la cursa. Enguany era de 13.6km i amb una major dificultat, aconseguida amb el canvi de recorregut.

Els campions de la prova amb l'alcaldessa i la regidora de cultura
Els campions de la prova amb l’alcaldessa i la regidora de cultura

El campió ha arribat a la meta acompanyat de 3 corredors més, els seus companys d’equip. De fet, els 4 membres de “Running Vigía”, que entrenen a Santa Coloma de Gramanet, han creuat, pràcticament junts, la cinta. Guerrero agraeix als seus col·legues que l’hagin deixat guanyar al seu poble.

 

Laia Cuevas guanya la cursa femenina
Laia Cuevas guanya la cursa femenina

15 minuts més tard ha arribat la primera noia a la meta. Laia Cuevas, del Masnou, repeteix com a guanyadora de la prova, després d’haver-se quedat sense poder participar-hi l’any passat. Aquest cop l’ha feta amb 1 hora, 17 minuts i 29 segons.

 

Les campiones amb l'alcaldessa i la regidora de cultura
Les campiones amb l’alcaldessa i la regidora de cultura

Els més petits han estat un exemple pels participants de l’Enrucada. Martí Doñate ha superat tots els que la feien caminant, amb un temps d’1 hora, 28 minuts i 44 segons. Doñate ha escollit el recorregut de 13,6 km.

Martí Doñate, el primer dels caminaires
Martí Doñate, el primer dels caminaires
Roc Doñate arribant a la meta
Roc Doñate arribant a la meta

El seu germà, en Roc, també ha estat campió, de la de 10 km. El petit també promet bons resultats.

 

Gairebé 500 persones han participat a l’Enrucada. La prova s’ha tornat a convertir en una de les activitats més multitudinàries, esgotant tots els seus dorsals.