Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El TM Women Market torna amb edició de Nadal i ampliant l’oferta gastronòmica

El T&M Women Market torna aquest cap de setmana en la seva edició de Nadal, la setena en total. El Tiana Garden Experience serà, de nou, l’escenari d’aquesta fira organitzada per l’Associació de Dones Emprenedores del Maresme (ADEM) durant el dissabte 3 de desembre d’onze del matí a nou de la nit i el diumenge 4 de desembre d’onze del matí a dos quarts de tres del migdia.

L’Eva Serés, de la marca de moda infantil Moonkoalas i una de les organitzadores de la fira, explica que, com sempre, en aquesta edició nadalenca hi haurà participants que repetiran, però d’altres que vindran per primera vegada:

 

Una de les novetats més destacades és que ampliaran l’oferta gastronòmica amb noves propostes:

 

L’Eva fa un repàs de l’ampli ventall d’ofertes que participaran:

 

Serés explica que el Women Market és un aparador que, edició rere edició, intenta incorporar emprenedores de nous àmbits perquè es mostri l’univers d’idees tan extens que hi ha:

 

Tampoc faltarà música en directe, activitats i tallers pels més petits:

 

Ni un dels trets característics de la fira organitzada per ADEM, les parades solidàries. Enguany participaran dues iniciatives, Tot per Tu i Dolls 4 Girls:

 

El T&M Women Market també comptarà amb un sorteig d’una panera gegant, just abans de donar per finalitzada aquesta setena edició del mercat:

 

Per conèixer a les emprenedores que hi participaran, podeu visitar l’Instagram d’ADEM.