Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tria Tiana obre el juliol

Aquest divendres el carrer Sant Cebrià amb Lola Anglada, s’ha celebrat el taller de cuina amb flors a càrrec de la Núria Cuinetes. El taller ha format part del Tria Tiana, juntament amb la música del grup Bufa & Sons i els seus peculiars instruments i amb la degustació de la ja famosa cervesa Kusfollin i del vi Foranell.

Durant el taller de cuina amb flors, la Núria ha anat explicant les propietats de les flors i amb els ingredients amb els que cuinava mentre els públic degustava i compartia les seves opinions amb ella. La Núria ens explica algunes de les flors amb les que ha cuinat.

 

Els que s’han apropat a veure el taller han omplert el carrer Sant Cebrià acompanyats la majoria de la família molt interessats i receptius en la manera d’elaborar els cucurutxos amb humus i les flors de cirereta del pastís. La Lola i en Javier ens comenten que els ha semblat.

 

Després del taller els músics de Bufa & Sons han posat banda sonora a la festa. El seu estil desenfadat i tranquil es barreja amb la originalitat dels seus instruments com per exemple una tanca de seguretat com a flauta dolça o un grapat de mol·luscs com a maraca.

 

L’esdeveniment ha estat organitzat per l’ACIST amb l’objectiu de promoure el comerç de Tiana, tot plegat en un ambient completament d’estiu.