Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Trofeu Internacional del Vi, objectiu del Club Patinatge Tiana

Des d’aquest divendres dia 6 fins al diumenge dia 8 se celebra al pavelló municipal de Vilafranca del Penedes, el sisè Trofeu internacional del Vi que organitza la secció de patinatge del CP Sant Ramon conjuntament amb el CPA Canyelles de Barcelona.

Per primer cop en competició a Catalunya hi haurà totes les categories de Solo Dance al complert. I en aquest cas el club de Tiana hi aportarà un total de 10 patinadores. Els resultats tenen caràcter internacional i per tan son molt bén valorats.

Enguany s’amplia en nombre de participants i de procedències, d’Alemanya participarà  el RRD Wuppertal, de França el Roller’s Thau Club Setois i la Union des Patineurs Fr.B.M., d’Andalusia el CP Loreto, de Madrid La Vida Sobre Ruedas C.D. i els catalans CP Manlleu, CPA Torredembarra, CPA Olesa, Foment Cardoní, CPA Canyelles i CP Sant Ramon com a organitzadors i aquest any també el CP Tiana.

 

Aturada previa a Girona per la Copa de les Nacions

Abans d’anar al certamen internacional a Vilafranca, el Club Patinatge Tiana passarà el dia a Girona, on se celebra la Copa de les Nacions al pavelló de Fontajau. Allà els patinadors i patinadores de Tiana veuran com participa el seu entrenador, que actualment és el millor d’europa en la seva modalitat i el tercer a nivell mundial.