El Vòlei Tiana aconsegueix una victòria contra el Lleida (3-1) i segueix invicte

El Vòlei Tiana aquesta setmana sí, ha guanyat al Lleida per 1 a 3. Les noies de Xavier Villagrasa han fet un bon partit i han volgut demostrar el seu potencial per sobre de les de la terra ferma, que si tindran opcions de pujar de categoria. Tot i perdre a les fases d’ascens fa 15 dies, aquesta setmana les han tornat a guanyar i l’entrenador es mostrava molt satisfet per aquest fet i per poder demostrar que poden estar a dalt. Xavier Villagrasa

Les coses no han començat bé, ja que les locals s’han endut el primer set (25-18) i el fantasma de les fases sobrevolava la banqueta tianenca. Tot i això s’han refet i amb tres sets molt bons i amb parcials amplis alguns (21-25, 15-25 i 13-25) s’han endut el partit i han deixat el marcador sentenciat.  Una nova victòria que les manté a la primera posició i encara invictes, encara que l’entrenador reconeix que quedar primeres si que és important a nivell moral, però el que no el preocupa tant es acabar invictes, Xavier Villagrasa

El que si que volen es demostrar que tenen potencial per estar a dalt i tornar a demostrar que les fases va ser una relliscada. Ara volen aconseguir el campionat per demostrar que són el millor equip de la lliga. A més l’entrenador considera que s’ha de demostrar que haurien d’optar a les fases.

Ara descansaran aquesta propera setmana, ja que no tenen pavelló per la disputa de la duatló infantil. La propera setmana dura competició amb Olot i Monjos a doble partit i amb molta intensitat.