Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana ja és equip de tercera catalana

El Vòlei Tiana ha consumat la crònica d’un descens anunciat. Aquesta setmana s’ha fet oficial el descens de categoria de les tianenques, que han acabat perdent contra el Sant Just per 0 a 3. Ha estat un partit en que no han tingut opcions, on l’equip visitant tenia molt clar que una victòria deixava el seu rival sentenciat en aquestes fases.

Les de Sant Just sempre han anat per davant en el marcador.  No ha donat cap treva a unes tianenques que tenien clar que salvar-se aquesta jornada era gairebé impossible.  Calien guanyar tots els partits i que el Sant Just els perdés tot. Una situació que venia marcada per aquesta jornada en que es veien les cares els dos equips i en que les tianenques han posat un genoll a terra.

Amb aquest resultat les de Xavier Valls consumen un descens que ja feia setmanes que rondava per l’aire. Ha estat una temporada molt complicada sobretot per les lesions, la marxa d’algunes jugadores i per la manca d’efectius en posicions tan claus com les de central o, sobretot, la de col·locadora.

Tot i aquest resultat, les tianenques encara tenen partits. Per això esperen poder-los guanyar i sentenciar el seu descens deixant un bon gust de boca.