El Vòlei Tiana perd el seu primer partit a Lleida per les baixes (3-2)

El Vòlei Tiana tenia un compromís complicat aquesta setmana a la pista del Lleida es veien les cares dos equips que encara no coneixien la derrota i un Tiana que no havia perdut cap set. Pero la baixa de la lliure ha estat una pedra de toc molt important per un Tiana que ha vist com el rival es posava amb un avantatge abans de començar. Unes circumstàncies que comentava el mateix entrenador, Xavier Villagrasa

El ritme de partit sempre l’ha portat el Tiana, que s’ha avançat en el primer set per 21 a 25. El segon ha estat per les noies de la Terra Ferma que se l’han adjudicat per 25 a 21, en el que suposava la primera derrota en un set de tota la temporada. Al tercer el Tiana s’ha tornat a imposar per 17 a 25 i en el quart les noies de Lleida han tornat a guanyar per 25 a 23. Aquí el Tiana ha començat a notar en excés la baixa de la lliure. En el moment del darrer i definitiu set, el Tai Breack, ha començat malament pel Tiana que ha vist com les locals es posaven amb un 8 a0 a favor. Ho explica l’entrenador

Al final les lleidatanes s’han endut el set per 15 a 11 i el partit per 3 a 2, en el que no és un mal resultat, com comentava el mateix entrenador

Amb aquest marcador sumen aquest punt i per tan l’entrenador tenint en compte els problemes que han tingut i totes les dificultats es mostra amb una certa mostra de satisfacció. Xavier Villagrasa.

Ara només els hi queda pensar en la propera setmana i en tornar a guanyar per no deixar escapar al Lleida.