El Vòlei Tiana segueix intractable i supera al Vall d’Hebron 0-3

El Vòlei Tiana ha tornat a guanyar i de quina manera. Les noies de Xavier Villagrasa s’han imposat al Vall d’Hebron per un clar 0-3, encara que en el darrer set han patit més del compte. Tot i això l’entrenador el considera un resultat i una “victòria plàcida”, Xavier Villagrasa

El partit ha estat sempre de cara per el conjunt tianenc. Els tres sets han estat pel conjunt de Villagrasa. Tot i que els parcials no han estat extremadament exagerats: 19-25/14-25/22-25. El partit no ha presentat complicacions excessives. Si ho ha fet en el servei i l’entrenador espera poder-ho solucionar aquesta setmana amb un entrenament més específic.

Han perdut menys sets que el primer classificat

Amb aquest marcador tornen a demostrar la seva superioritat i tornen a posar un 0-3 i seguir sense encaixar sets en contra. En porten menys de perduts, un total de 5, que no pas el Lleida, que és el líder invicte de la categoria i que en suma 8. Tenint en compte que és el rival a batre és important que aquestes alçades en portin perduts menys elles que no pas les de la Terra Ferma.

Setmanes fàcils

Ara venen jornades en que es trobaran rivals molt més fàcils que no pas el final de la primera volta. Ara toquen aquells rivals que es poden guanyar amb facilitat i sense cedir un set. Tot i això l’entrenador creu que aquest partits també cal jugar-los amb ganes i intensitat. Xavier Villagrasa.

Proper rival serà el Lloret, un equip que no ha guanyat cap partit i que és una ombra del que era la temporada passada.