Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana suma la primera victòria contra el Valls d’Andorra (3-2)

El Vòlei Tiana ha aconseguit la primera victòria de la present temporada, a casa contra el Valls d’Andorra. Les tianenques han fet un enfrontament molt bo a partir del tercer set i han dominat el partit en els moments més importants. Una victòria que suposa una injecció moral molt important per l’equip, com explica el mateix entrenador, Xavier Valls

Com ja va sent habitual les tianenques han sortit molt concentrades al primer set, tot i això han vist com les del principat se l’emportaven per un ajustat 21 a 25. Al segon set la situació ha canviat molt. Segons el mateix entrenador “ha estat el pitjor ser del que portem de temporada”. Les combinacions no surten i les segones línies no acaben de trobar la defensa ideal.

El marcador del segon set deixa clar que les coses han anat malament amb un 13 a 25. En el tercer set les coses han canviat de manera radical. Els les tianenques han fet un pas endavant i l’entrenador uns ajustaments necessaris. El tercer set podria ser el definitiu i enviar a les tianenques a la derrota. Les modificacions de l’entrenador han fet el fet i no ha calgut, Xavier Valls

El tercer set i el quart han estat per les de casa nostra. Sobretot en el quart, on han guanyat per 25 a  11 en una demostració de bona praxis de les de Valls. Amb aquest marcador s’arribava al cinquè i definitiu set que ha estat per les tianenques per 15 a 5.

Amb aquesta victòria les tianenques abandonen la cua de la classificació. Ara només pensen en el proper partit, un duel complicat contra el Vilassar.