El Vòlei Tiana torna de vacances amb victòria (0-3)

EL Vòlei Tiana sabia que després de l’aturada per les festes de Nadal venia un rival assequible que els podia servir per trencar la mala ratxa de resultats. Davant tenien l’Ametlla del Vallès, un conjunt que ocupa la cua de la classificació i que a més conta els seus partits per derrotes. Sabent això les de Xavier Valls no es podien permetre el luxe de deixar escapar aquesta oportunitat. Així ho han fet i s’han imposat per un clar i contundent 0 a 3.

Les tianenques han sortit a per totes des del primer set i se l’han endut per 12 a 25, un resultat clar i que deixava entreveure que seria un rival fàcil i assequible aquest del Vallès. Però aquesta confiança ha servit perquè les locals plantessin cara en el segon set, en que el marcador ha arribat a estar ajustat en molts moments. El vòlei Tiana, però, ha fet una bona estirada i s’ha endut el segon per 20 a 25. L’excés de confiança ha estat a punt de suposar un problema en el tercer i definitud set, ja que les tianenques s’han relaxat i les de l’Ametlla han vist la possibilitat de guanyar el que hauria suposat el seu quart set en tota la temporada. No ha estat així i el Vòlei Tiana ha sumat el tercer per un ajustat 22 a 25, el que li permet sumar més punts i respirar abans de la fase final.

Amb aquest marcador les noies de Xavier Valls respiren una mica més i sumen una bona victòria que els serveix com a preparació pel futur que vindrà ara amb les fases de descens. Els partits els afronten com a preparació per aquestes fases i la propera setmana tenen de nou una bona opció contra el Llars Mundet B, que també tenen per sota a la taula classificatòria.