Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Vòlei Tiana torna a guanyar i demostra el seu potencial contra el Sant Just (3-2)

Les noies del Vòlei Tiana han tornat a guanyar aquesta temporada després de la derrota de la setmana passada contra el Lleida. Les tianenques han aconseguit endur-se un partit “ajustat i bonic” contra el Sant Just per 3 a 2. Un partit que ens explica el mateix entrenador del primer equip Xavier Villagrasa.

 

Partit que han començat perdent el primer set per 15 a 25, el que ha demostrat que no seria un partit fàcil per a les locals. Les tianenques han anat a més en els dos següents sets per 25 a 12 i 25 a 19. Al final en el quart set les de Sant Just s’han tornat a imposar per 25 a 27 i forçar el desempat. En aquest les tianenques s’han imposat per un resultat final de 15 a 8 i s’han endut el partit. Demostrant que quan hi són totes les coses són més fàcils com deia el mateix entrenador.

 

Ara cal seguir entrenant i esperar que el Lleida punxi el més aviat possible per tornar a recuperar el liderat. Les tianenques saben que per això cal entrenar el millor possible i millorar els d’aquesta passada setmana que no van anar com hauria volgut Xavier Villagrasa.

 

Ara només volen guanyar la propera setmana i demostrar que estan per poder pujar de categoria al final de la present temporada