Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Elisenda Porta: “La gana no marxa de vacances”

“La gana no marxa de vancances”, ha explicat l’Elisenda Porta de Tiana Solidària. Aquestes setmanes, l’entitat del poble ha tornat a omplir les botigues i altres punts amb les seves caixes. Han engegat, de nou, la campanya de recollida d’aliments, que s’acaba aquest cap de setmana.

Els nens i nenes han acabat l’escola i, l’Elisenda Porta, assegura que és important buscar ajuda abans de les vacances. Tots aquests aliments aniran a parar a la Parròquia, des d’allà es repartiran a les famílies més necessitades. Des de l’entitat asseguren que hi ha una vintena de llars que s’apropen a l’església a buscar aquesta ajuda tan bàsica.

Des de Tiana Solidària, a més, expliquen que la col·laboració de les altres entitats del poble és essencial. Agraeixen la participació de llar de persones grans. Durant la Revetlla de Sant Pere, aquests, van aconseguir omplir la parròquia amb 400 quilos d’aliments.

 

S’anul·la el concert solidari

Aquest dissabte, per acabar la campanya, estava prevista la celebració d’un concert jove solidari. Aquest, però, s’ha anul·lat. Els músics que havien de tocar eren voluntaris i, finalment, han trobat una feina per aquest mateix dia. Tot i això, des de l’entitat asseguren que l’objectiu de la campanya ja s’ha aconseguit. La recollida, segons Porta, ha anat molt bé. Afirmen, a més, que Tiana és un poble que respon a totes les propostes solidàries.

 

Col·laborar tot l’any

Col·laborar amb Tiana Solidària, però, és possible tot l’any. Botigues com Can Vilaró o Ca l’Aixelà tenen, sempre, les caixes on dipositar els aliments.

 

La solidaritat amb els animals

A més, aquest divendres hi ha un altre concert benèfic al poble. Les protectores d’animals de Tiana i Montgat, Apropa’t i Abam, s’han fusionat per fer aquesta activitat. Aquest divendres, al Parc del Doctor Mascaró, podrem gaudir, entre d’altres, del so dels Tabalers, la batucada de joves de Tiana.

 

Més informació sobre el concert d’aquest divendres: clica aquí