Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els 9 Pins porten el musical de la Bella i la Bèstia a la Sala Albéniz

Vet aquí una vegada, en el més profund del cor de França, un galà i jove príncep vivia en un magnífic castell. Tot i que tenia tot el que podia desitjar, el príncep era dèspota i consentit. Però una nit, una inesperada intrusa va arribar al castell refugiant-se de la tempesta. Com a present, li va oferir una simple rosa…

https://www.facebook.com/258352984242370/videos/156577041947780/

Aquest és l’inici de la Bella i la Bèstia, un dels contes més coneguts d’entre tots els que Disney ha portat a la pantalla gran. Ara, la Societat Recreativa 9 Pins el portarà fins a l’escenari de la Sala Albéniz en forma de musical. L’espectacle tindrà lloc els dos últims caps de setmana de març. Aquest divendres 22 serà l’estrena, i faran l’última funció el 31. En total, seran 10 sessions repartides en 6 dies diferents.

El director del musical, en Benji Gómez, i els actors que donen vida a en Din Don i al Lumière, l’Isidre Mestres i l’Enric Monreal, han explicat a La Local detalls d’aquesta gran producció dels 9 Pins. Per exemple, que de totes les representacions que han fet, aquesta és la que tindrà més funcions en menys dies. Una altra característica diferencial és la sessió matinal del diumenge, una novetat ideal per a famílies i gent que viu fora de Tiana:

 

I és que tant l’Enric com l’Isidre ressalten que aquest musical, a diferència d’altres produccions dels 9 Pins, està destinat a un públic familiar:

 

En Benji també ho destaca i afegeix que és el primer cop que aquesta companyia de teatre amateur interpreta un conte:

 

El director de la Bella i la Bèstia explica que la intenció dels 9 Pins és portar cultura al poble, és per això que, amb les 10 sessions, volen que ho puguin gaudir el màxim de persones possible:

 

L’Isidre anima a tothom a venir, perquè assegura que serà un gran espectacle:

 

Un gran espectacle que arribarà a tenir 40 actors sobre l’escenari:

 

No és el primer cop que 9 Pins s’anima a fer un musical. En el seu historial es troben grans produccions com Mar i cel, Full Monty, Mamma Mia!, o Els Miserables, experiències que els han ajudat a millorar i han provocat que, cada cop que muntaven un musical nou, fos més espectacular que l’altre. El director i els actors de la Bella i la Bèstia creuen que això fa que cada cop tinguin el llistó més alt:

 

Per a una companyia amateur, una producció d’aquest nivell suposa deixar-hi moltes hores:

 

Com a actor, tal com explica l’Isidre, també suposa tot un repte. Tot i això, tenen moltes ganes de fer-ho:

 

Els horaris de cada funció són els següents: el divendres 22 i 29 a les deu de la nit, dissabte 23 i 30 a les sis de la tarda i a les deu de la nit i diumenge 24 i 31 a les dotze del migdia i a les sis de la tarda. Al final de cada sessió, el públic es podrà fer fotos amb els personatges del musical.

Durant aquesta setmana, la Societat Recreativa Els 9 Pins vendran entrades de set de la tarda a nou del vespre al Casal de Tiana. També es poden aconseguir les entrades mitjançant el portal ticketea.