Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Agents Rurals descarten les causes naturals de l’incendi

Els Agents Rurals han localitzat el punt on es va iniciar el foc, una zona de difícil accès i on no hi han trobat cap pista. En aquest moment el cos treballa descartant hipòtesis i, de moment, ja han descartat les causes naturals. Asseguren que no hi va haver cap llamp, per exemple. Ara mateix treballen per conèixer si es tracta d’un foc intencionat, és a dir que algú l’hagués provocat amb la intenció de cremar la muntanya, o fortuït, és a dir en cas d’accident amb una cigarreta o algun foc de camp, entre d’altres.

Aquest dilluns els Agents Rurals han estat investigant les causes de l’incendi de l’Alegria sobre el terreny. Aquest perímetre de la fotografia podria ser el mateix on es va iniciar el foc.

El perímetre que han encerclat els Agents Rurals
El perímetre que han encerclat els Agents Rurals

Els Agents Rurals demanen col·laboració als tianencs. Necessiten fotos de l’inici del foc. Qui en tingui ha de trucar a 93 561 70 00

Es desconeixen, de moment, les causes. La dada que han confirmat aquest dilluns, però, és que de les 10 hectàrees inicials que van dir dir els Bombers, que s’haurien cremat, finalment en serien 7.

 

L’alcaldessa apunta  una negligència com a possible causa del foc

Aquest matí l’alcaldessa de Tiana ha dit que ho explicaran al poble quan tinguin la informació. “Ahir no era un dia complicat meteorològicament, des d’un punt de vista que pogués provocar un incendi, també és veritat que hi havia moltes persones gaudint de la muntanya i les causes podrien ser moltes, no tenim clar si es podrà trobar una causa concreta, aquestes coses malauradament passen”, ha afegit Esther Pujol.

 

Esther Pujol ha insistit en els seus agraïments a tota la ciutadania que es va oferir voluntària per ajudar, als municipis d’Alella, Montgat i Badalona i als diferents cossos de seguretat.