Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els culés tianencs, contents amb la victòria de Bartomeu com a president del Barça

Josep Maria Bartomeu continuarà sent el president del Barça després d’imposar-se amb força claredat, aquest dissabte, a la resta de candidats, amb un 54,6% dels vots. Des de Tiana, alguns culés celebraven també aquests resultats. Altres, l’atacaven pel cas Neymar.

 

Una altra de les veus que ha opinat sobre aquest resultat ha estat la de Josep Maria Oleart, tertulià habitual del programa de La Local “La Rematada”. Per a ell, la victòria de Bartomeu és justa perquè el considera “el millor dels que s’han presentat”:

 

Altres opinions també les hem trobat lluny de l’òrbita blaugrana. En el món de l’etern rival, el Reial Madrid. Un tianenc aficionat a l’equip blanc també ha volgut fer la seva valoració sobre la continuitat del que creu que ha estat un bon president

 

En un altre dels casos, tot i el cubriment mediàtic de tot el cap de setmana ha negat saber qui era el president, però si ha recriminat la vinculació de l’entitat blaugrana amb Qatar i el que suposa aquesta aliança

 

Josep Maria Bartomeu ha comptat amb el suport de 25.823 socis i aquest fet li permet mantenir-se a la Presidència del club blaugrana durant els propers sis anys. La segona posició ha estat per a Joan Laporta, amb un 33,1% dels vots, mentre que Agustí Benedito ha quedat en tercer lloc, amb un 7,2%. Toni Freixa ha sigut el menys votat, amb un 3,7%.

Fins les 9 del vespre d’aquest dissabte, un total de 47.270 socis van exercir el seu dret a vot. Això representa el 43,1% dels poc més de 109.000 socis del Barça que estaven cridats a les urnes.

El mandat que ara comença Bartomeu s’allargarà fins l’any 2021.