Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els equips de Tiana a baixar els torrons

El CCE Tiana espera canviar la dinàmica

Després dels mals resultats que li ha portat la primera part de la temporada, el CCE Tiana necessita tornar a guanyar i sortir al més aviat possible de la cua de la classificació. Els de Ferran Martín tenen molt clar que ja no tenen marge per l’error i amb aquest pensament han entrenat durant festes de Nadal. Després de marxar de vacances perdent per 1 a 3 contra el Turó de la Peira, només els val una victòria aquesta setmana per evitar més despropòsits. Juguen contra el Poblenou 2000, rival que l’any passat lluitava per estar a dalt i que aquest any està a la zona mitja baixa. Els tianencs visiten el camp de Can Xaubet de Pineda, esperant que sigui el seu punt d’inflexió aquesta temporada.

 

El Bàsquet Tiana a no trencar la ratxa

Van marxar de vacances amb els deures ben fets i guanyant al Farnés per 90 a 71. Ara tornen després de la parada per les festes de Nadal sabent que encara tenen opcions de mirar amunt. Els homes de Sunyol Costa sembla que han millorat molt el seu joc i ara esperen seguir així. Els tianencs tenen un partit complex contra el Mataró. Els de la capital del Maresme estan fent resultats molt dispars que els han fet ballar a la classificació, però sembla que també estan en bona dinàmica després de guanyar al Manlleu. Ara juguen contra un Tiana que estava fent les coses molt bé abans de marxar de vacances i que espera tornar a seguir en la mateixa ratxa

 

Torna el Futsal Tiana, el que més vacances ha tingut

Per motius de Calendari el Futsal Tiana ha estat un dels equips que més vacances ha tingut. Gairebé un mes sencer sense competició el que pot ser un handicap important pels de Víctor Blaya. Els tianencs tornen per jugar a casa contra el Ripoll, tercer classificat i autèntica prova de foc per saber si encara poden optar a estar a la part més alta de la taula. Els del Ripollès els hi treuen 8 punts. Reduir fins als 5 seria molt important per no perdre de manera definitiva el tren capdavanter de la lliga. Amb aquesta aturada, Blaya ha fet la pretemporada que no va poder fer amb l’equip i ara espera que això es noti en totes les línies, encara que la manca de partits pot ser un problema afegit pels tianencs.

 

El Vòlei Tiana vol sentenciar la lliga

Després de la gran victòria per 3 a 0 abans de marxar de vacances contra el Lleida i que, deixa a les tianenques, líders en solitari amb un marge de 5 punts respecte les de la capital de l Terra Ferma. Ara només poden tornar a guanyar. Les de Xavier Villagrasa tenen el segon partit complicat consecutiu, això sí, amb unes vacances pel mig. Se les veuen amb el Sant Just, tercer classificat i l’únic equip, que juntament amb les tianenques, han pogut guanyar al Lleida aquesta temporada. Si guanyessin farien un pas defintiu per sentenciar la primera plaça de la lliga, ja que és un dels rivals més complicats que els hi queden des d’ara i fins al final d’aquesta primera volta. Això si, sense deixar de mirar a la Blume, que podria ser la sorpresa.