Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els esports tianencs volen seguir creixent

El CCE Tiana no vol perdre el tren contra l’Iluro

Seguir amb la ratxa, aquest és el gran objectiu del CCE Tiana per aquesta setmana. Els de Juan Carlos Giménez han de jugar un partit contra l’Iluro de Mataró, que ocupa la zona baixa de la taula. Després de tres victòries seguides i d’apropar-se a la zona més alta de la taula, els tianencs volen seguir amb pas ferm cap a l’ascens, el seu gran objectiu.

El partit ha de ser una confirmació pels blaugranes, ja que assegurarien la zona alta de la taula, també seria un cop moral. Guanyar aquesta setmana suposa donar un impuls important a la zona alta i aconseguir deixar rivals enrere. Els enfrontaments directes entre els equips de la zona alta poden aplanar el camí del Tiana aquesta setmana

 

El Bàsquet Tiana es veu les cares amb un rival assequible

Tot i que va baixar de categoria amb ells, el Bàsquet Tiana juga aquesta setmana contra el Cabrils, un rival que no està en el seu millor moment. No ha guanyat cap dels partits que ha disputat i ocupa la zona baixa de la taula. El bloc que tenia el equip la temporada passada va acabar marxant i ara han hagut de refer-se sencers i no estan anant les coses tan bé com es podria esperar.

L’equip es troba davant un Bàsquet Tiana que arriba en un molt bon moment de forma. Després de guanyar a casa del Premià i quedar-se líders en solitari, ara tenen un altre repte, no afluixar en aquesta jornada. Volen continuar invictes i ho volen fer a costa d’un equip que han de guanyar sigui com sigui per seguir optant a pujar, el gran objectiu d’aquesta temporada del Bàsquet Tiana.

 

El Futsal Tiana arriba a casa d’un equip ferit, La Garriga

El Futsal Tiana té un compromís complicat aquest cap de setmana, visita la pista de La Garriga, un rival que per classificació hauria de ser assequible, però que no és així. Els tianencs es veuen les cares amb un rival cridat a estar a la part alta de la taula i al que, de moment, no li estan sortint bé les coses. Tot i això, l’entrenador sap que aquesta situació pot canviar i revertir-se. La Garriga va arribar a la lliga amb intencions de estar a la part més alta de la taula i per tan l’entrenador el considera un rival ferit, Jordi Víctor Zarraluki

 

L’entrenador té molt clar que aquest serà un partit complicat i del que espera treure la primera victòria de la present temporada. 2 punts en dos jornades situen el Tiana a mitja taula, però els de Zarra i Víctor Blaya saben que no es poden relaxar. Davant un rival fort i contra el que tenen que treure els tres punts per no deixar molt lluny la zona alta. Segons l’entrenador creu que encara queda molt per disputar, però.

 

El partit serà aquest cap de setmana i pot començar a deixar les coses encaminades en aquesta primera nacional. El Futsal Tiana de guanyar, sortiria molt reforçat.

 

El Vòlei Tiana a sumar la primera victòria contra l’Andorra

El Vòlei Tiana juga aquesta setmana contra el Valls d’Andorra. Rival que ocupa la zona mitja baixa de la taula. Les tianenques encara no coneixen la victòria aquesta temporada. Però ara, després de fer un bon partit contra el Lloret, reben a les del principat amb moltes ganes.

Saben que davant tenen un conjunt que ja ha guanyat un partit, però esperen que la millora experimentada aquesta setmana, combinat amb el fet que juguin a casa, els deixi amb opcions de poder aconseguir el primer triomf de la temporada. Les tianenques volen sumar per evitar passar problemes des d’ara i fins al final d’aquesta primera fase.