Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els itineraris saludables ja tenen el seu tríptic

Els itineraris saludables ja disposen del seu fulletó per poder-los seguir. Així seran molt més fàcils de seguir. Durant la Festa Major de Sant Cebrià del 2014 es van inaugurar els itineraris saludables. Aquests estan marcats amb plafons a diferents punts del poble. L’itinerari serveix per conèixer millor el centre del poble i poder fer esport. El recorregut consta de gairebé dos quilòmetres i mig.

També hi ha un desviament que va fins a l’Ermita de l’Alegria. En aquest cas el recorregut s’estén fins als tres quilòmetres. Està marcat com a fàcil i té una durada d’una hora. Aquests itineraris venen donats per la informació que en el seu moment va recollir el historiador Lluís Carreres i a una feina que ell va fer, com explicava la regidora d’esports Núria Blasco

 

El suport de la Diputació ha estat important per poder subvencionar aquests plafons  i tríptics que han fet possible aquest itinerari. Aquest recorregut calia pel centre del poble, segons la regidora.

 

Per a la regidora de cultura i esports aquest itinerari a part de ser beneficiós per a tots els tianencs, té un valor emocional, al venir d’una figura com Lluís Carreres.

 

Els fulletons d’aquest itinerari es poden trobar al mateix Ajuntament de Tiana i s’espera que serveixi per començar a donar a conèixer el poble a tota la gent que hi ve a passejar.